Daiginjojummai 5year-koshu Kiryu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Slightly dry and light Yamada-Nishiki, a carefully selected rice suitable for sake brewing, is polished to the utmost limit, It is a sake made from carefully selected "Yamadanishiki" rice, polished to the utmost limit, and brewed with the limpid water of the Oirase River system. It is a secret old sake that has been stored at low temperature for five years.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
35%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
17%
酸度
1.2
日本酒度
+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Momokawa Brewing,Inc.
TOP