Momokawa Osho

0.0
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Umakuchi, Light Daiginjo-junmaishu made from carefully selected Yamada-Nishiki rice polished to 35% and brewed with great care
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
35%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15〜16%
酸度
1.3
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • Winner of the 2016 National Sake Competition Daiginjo A Division Runner-up Grand Prix!

  • SAKE COMPETITION 2019 Junmaida Ginjo SILVER

  • KURA MASTER 2019 Gold Prize in Junmai Daiginjo category

  • International Wine Challenge2019-2016 Junmai Daiginjo Division Silver

  • 2017 All Rice Sake Cherry Blossom Competition, Daiginjo Division A, Silver Award

  • London Sake Challenge 2016 BRONZE

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Momokawa Brewing,Inc.
TOP