Daiginjoshu jopparihanaomoi

0.0
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Aomori Prefecture's "Hanasoui" rice suitable for sake brewing is used, and the rice is polished to 40%. The brewing water is underground water from the Shirakami Mountains, which gives this daiginjo-shu a gorgeous aroma and elegant flavor.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
40%
使用米
falling in love
アルコール度
15〜16%
酸度
1.5
日本酒度
+1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • IWC International Wine Challenge, SAKE category, 2018 "Silver", 2016 "Bronze", 2013 "GOLD

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Rokka Shuzo Co., Ltd.
TOP