Tokubetsujummaishu Akiagari Joppari

0.0
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Autumn-aged" means that sake pressed in midwinter is stored in tanks and matures in the fall. It has a smooth taste and a thicker, richer flavor than new sake.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
domestically produced rice
アルコール度
15%
酸度
2
日本酒度
-8
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Rokka Shuzo Co., Ltd.
TOP