Fukurotsuritobingakoishizukudoridaiginjo Joppari

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Yamada-Nishiki rice is polished to 37%, and the sake naturally drips from the low-temperature fermented mash and is bottled after a long lay-down period.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
37%
使用米
Yamadanishiki produced in Hyogo Prefecture
アルコール度
17%
酸度
1.5
日本酒度
+0.5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Rokka Shuzo Co., Ltd.
TOP