Shizengo Bio TokubestuJummaishu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
A modern pure rice sake brewed with a modern twist on the lactobacillus-cultivated "Namahashimoto" style of sake brewing. Fresh and light, but with a full-bodied flavor derived from lactic acid bacteria.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
dreamy scent
アルコール度
15%
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • 2nd place at the 2019 Sendai Sake Summit

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Oden]
It has a moderate acidity and gassy taste, and goes well with oden and simmered dishes.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Goumeigaisha Okidaikichihonten

取り扱っている飲食店

TOP