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Shugetsu Hiyakakoi Junmainama
- 味わいの特徴
- Freshly squeezed pure sake made from "Yamada-Nishiki" rice suitable for sake brewing. The sake is matured in a sub-zero storage room for a long time. Please enjoy the harmony of the umami of the rice and the good acidity unique to junmai.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 60%
- 使用米
- Yamadanishiki, Gohyakumangoku
- アルコール度
- 17%
- 酸度
- 2.8
- 日本酒度
- +1
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
おすすめの料理
Italian Cuisine
- The sweet aroma of the firm rice and the never-dull acidity go well with cheese and salty meats.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃