Matsunohana Daiginjo Toju

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味わいの特徴
This sake has an aromatic ginjo aroma and a smooth, light flavor, and was awarded the Gold Prize at the Monde Selection (World Sake Competition) in June 2002 and the National New Sake Competition in 2007.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
40%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
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受賞歴

  • 2002 Monde Selection (World Liquor Competition), 2007 National New Sake Competition Gold Prize

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Its fragrant ginjo aroma and light, refreshing flavor go well with lightly seasoned Japanese cuisine.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kawashima Shuzo Co.,Ltd
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