Yorokobigaijin Jummaishu Oseto Muroka Nama

3.4
9
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The umami flavor and rich acidity are a perfect match. This sake can be served cold or lukewarm, but it is especially good lukewarmed.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Sebastes iracundus (species of rockfish)
アルコール度
17〜18%
酸度
1.5〜19
日本酒度
+10〜+15
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Maruo Honten Co.,Ltd
TOP