Kinryo Setouchi Olive Junmaiginjo

3.6
4
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味わいの特徴
Sanuki olive yeast" was created from olives grown in the mild climate of the Seto Inland Sea. This junmai ginjo sake has a flavor reminiscent of fresh muscat, sweet and sour, and fresh greenery, while being grown with natural yeast derived from lush olives.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
58%
使用米
early-summer greeting card (sent from about Aug. 8 onward)
アルコール度
15%
酸度
2.5
日本酒度
-6.0
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受賞歴

  • Winner of the Top Gold Award at the Wineglass Delicious Sake Awards 2021

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Other Western Cuisine
Other Western Cuisine[Spanish Cuisine]
Octopus ajillo

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

NISHINOKINRYO CORP.

取り扱っている飲食店

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