1 / 2
Kinryo Setouchi Olive Junmaiginjo
NISHINOKINRYO CORP.|Kagawa
NISHINOKINRYO CORP.|Kagawa
- 味わいの特徴
- Sanuki olive yeast" was created from olives grown in the mild climate of the Seto Inland Sea. This junmai ginjo sake has a flavor reminiscent of fresh muscat, sweet and sour, and fresh greenery, while being grown with natural yeast derived from lush olives.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Ginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 58%
- 使用米
- early-summer greeting card (sent from about Aug. 8 onward)
- アルコール度
- 15%
- 酸度
- 2.5
- 日本酒度
- -6.0
受賞歴
Winner of the Top Gold Award at the Wineglass Delicious Sake Awards 2021
おすすめの飲み方
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
おすすめの料理
Other Western Cuisine
- Octopus ajillo
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃