Imanishiki Nakagawamuranotamako Tokubetujunmaishu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This special junmai sake is made entirely from Miyamanishiki grown under contract in Nakagawa Village and pressed in a sake tank. It has a sour taste and a sharp taste.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
59%
使用米
Miyamanishiki produced in Nakagawa Village, Nagano Prefecture
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • Kura Master 2020 Junmai Sake Category Gold Award

  • THE FINE SAKE AWARD 2022 Gold Award

  • The U.S. National Sake Appraisal 2021 Gold Award

  • The U.S. National Sake Appraisal 2023 Grand Prix (highest award in the category)

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Sukiyaki, Shabu-Shabu]
Suitable for a wide range of dishes

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

YONEZAWA SAKE BREWERY Co.,Ltd.
TOP