Tengumai COMON Tokubetsu Junmai

0.0
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This special junmai sake is brewed slowly at low temperature and is characterized by its smooth taste. Its light umami and moderate acidity are in harmony and can be enjoyed with meals.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15%
酸度
1.6
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Japanese Eel] Kabayaki
A special junmai with moderate acidity and umami. It can be enjoyed with a wide range of dishes such as eel and hairtail tempura.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Shata Shuzo Co.,Ltd
TOP