Raden

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This beautiful sake has a gorgeous aroma like a large flower blooming on the table and a mellow, lustrous taste. The 2011 brewing year sake was aged slowly and at a low temperature in the bottle.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
58%
使用米
5 million stones
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • The Annual Japan Sake Awards 2020 nashi (Pyrus pyrifolia, esp. var. culta)

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

French Cuisine
French Cuisine
Seafood Risotto

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

DAISHICHI SAKE BREWERY CO., LTD.
TOP