1 / 2
Wataya junmaiginjousyu yamadanishiki 55
Kanenoi Shuzo Co.,Ldt|Miyagi
Kanenoi Shuzo Co.,Ldt|Miyagi
- 味わいの特徴
- This junmai ginjo-shu is made from 100% Awa Yamadanishiki produced in Tokushima Prefecture. It is a light sake with a refreshing fruity aroma and moderate acidity that gives it body and sharpness.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Ginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 55%
- 使用米
- 100% Awa Yamadanishiki produced in Tokushima Prefecture
- アルコール度
- 15%
おすすめの飲み方
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Its sharpness makes it a good match for dishes with strong flavors.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃