Wataya junmaiginjousyu yamadanishiki 55

3.6
7
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This junmai ginjo-shu is made from 100% Awa Yamadanishiki produced in Tokushima Prefecture. It is a light sake with a refreshing fruity aroma and moderate acidity that gives it body and sharpness.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
100% Awa Yamadanishiki produced in Tokushima Prefecture
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Its sharpness makes it a good match for dishes with strong flavors.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kanenoi Shuzo Co.,Ldt

取り扱っている飲食店

TOP