Tatsuriki Terroir Tojo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
The soil in the Tojo area of Hyogo Prefecture's Special A district, where the highest quality Yamada-Nishiki is harvested, is mainly composed of clay minerals called smectite. There is little gravel, and the roots of the rice grow deep into the soil, giving a wonderful impression of the cultivated soil. The aroma, taste, acidity, and aftertaste are well balanced, and the sake has an overall smoothness.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
使用米
Yamadanishiki produced in Tojo area, Special A District, Hyogo Prefecture
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

こちらの日本酒はセット販売があります

商品画像

Tatsuriki Junmai Terroir Nomikurabe set 180*3

3,630円(税込)
詳しく見る

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
The smoothness and moderate acidity of the flavor are in tune with the variations in the taste of kaiseki cuisine.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Honda Shoten Co.,Ltd
TOP