Honmaguro Junmai ginzyou

3.8
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It has a heavy flavor, strong sharpness, and a clean taste. It is a 50% polished rice junmai ginjo with a dry finish that goes well with Japanese cuisine (especially seafood).
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
domestically produced rice
アルコール度
15〜16%
日本酒度
+7〜+9
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Other

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Tamura Shuzojo
TOP