Zaku Naguwashi Tojo Yamadanishiki

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Naguwashi" is an ancient adjective complimenting the land whose name means noble and beautiful, wonderfully noble. It is a limited-quantity product made from sake rice produced in a limited area. It is characterized by a lustrous, rich yet delicate taste and pleasant aroma.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
45%
使用米
Tojo Yamadanishiki
アルコール度
15%
酸度
1.45
日本酒度
-1.3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2021 gold (first-place) prize

  • The U.S. National Sake Appraisal 2021 Gold Award Runner-up Grand Prix

  • JOY OF SAKE 2022 gold (first-place) prize

  • Kura Master 2022 Platinum Award TOP 16

  • THE FINE SAKE AWARD 2022 highest gold star

  • JOY OF SAKE 2023 gold (first-place) prize

  • Kura Master 2023 gold (first-place) prize

  • THE FINE SAKE AWARD 2023 highest gold star

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
White fish, lobster, abalone sashimi, etc.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Shimizu Seizaburo Shoten Ltd.
TOP