1 / 2
Jikon kimoto akaiwaomachi
Kiyasho Shuzo |Mie
Kiyasho Shuzo |Mie
- 味わいの特徴
- Sake made from Omachi rice grown under contract in the Akaban district of Okayama Prefecture. Wooden vats are used for brewing. The woody aroma and rich flavor combine to create a complex, multi-layered flavor.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Ginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 50%
- 使用米
- Akaban Oucho
- アルコール度
- 15.5%
おすすめの飲み方
- 涼冷え(15℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
- 熱燗(50℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Suitable for a wide range of cuisines, including Japanese and Chinese
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃