Jikon kimoto akaiwaomachi

4.1
21
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Sake made from Omachi rice grown under contract in the Akaban district of Okayama Prefecture. Wooden vats are used for brewing. The woody aroma and rich flavor combine to create a complex, multi-layered flavor.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Akaban Oucho
アルコール度
15.5%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]
Suitable for a wide range of cuisines, including Japanese and Chinese

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kiyasho Shuzo

取り扱っている飲食店

TOP