1 / 2
Jikon Jyunmaiginjyo toujyoakitsuyamadanisiki
Kiyasho Shuzo |Mie
Kiyasho Shuzo |Mie
- 味わいの特徴
- This sake is made from Yamada-Nishiki produced in Tojo Akitsu, a different production area following Tojo Matsuzawa Yamada-Nishiki and Yoshikawa Yamada-Nishiki. The richness and depth of flavor is further expressed through human handcrafting, including the use of a raw yeast yeast strain.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Ginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 50%
- 使用米
- Tojo Akitsu Yamadanishiki
- アルコール度
- 15.5%
おすすめの飲み方
- 花冷え(10℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
- 熱燗(50℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Suitable for a wide range of cuisines, including Japanese and Chinese
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃