Kudokijouzu junmaidaiginjo shiboritatenama

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It has an aroma like rice flour and a sweetness like Japanese sweets. The quality of this sweetness is quite high quality, and the sweetness is clean and polished without any cloying taste. It can be enjoyed with sake alone or with Japanese sweets.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
1.2
日本酒度
-4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Sweets
Sweets[Japanese Confectionery]
It goes well with warabi mochi & kinako (soybean flour).

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kamenoishuzou Kabushikigaisha

取り扱っている飲食店

TOP