Isojiman Tokubetsu Junmai Omachi53

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
The aroma and taste are more rice-like than fruity. The umami is strong, with overlapping sweet and savory flavors, and the finish is crisp and light.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
53%
使用米
Akaban Oucho
アルコール度
16〜17%
酸度
1.2
日本酒度
+3〜+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Grilled
It has a delicious flavor, so it complements seafood dishes such as fried noodles with seafood sauce and aqua pazza, which have a strong flavor.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Isojimanshuzou Kabushikigaisha
TOP