sensho masamune tokubetsu junmai

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
The flavor of Hitomebore produced in Sendai spreads subtly on the palate with a clean and crisp taste. Sendai Seiki sake, made from Hitomebore produced in Sendai and the subsoil water from Izumigatake, Sendai, which has clean water, has received high acclaim both in Japan and abroad.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
使用米
Hitomebore Sendai
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • Kura Master 2021 Platinum Award TOP 16

  • Kura Master 2019 Platinum Award

  • Kura Master 2017 Platinum Award

  • SAKE COMPETITION 2016 Gold Award

  • SAKE COMPETITION 2012 Gold Award

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Japanese Eel] Kabayaki
broiled eel, sashimi, one-pot dish

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Katsuyama Supreme Sake Co.,Ltd.

取り扱っている飲食店

TOP