Hitakami JunmaiDaiginjo Sukeroku

3.5
16
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
The aroma is clean and fresh, like fresh herbs. A gentle sweetness fills the mouth, followed by a pleasant bitterness like citrus peel and a white peppery spiciness.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamadanishiki produced in Yoshikawa、Yamadanishiki produced in Tojo
アルコール度
16〜17%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Asian Cuisine
Asian Cuisine[Vietnamese Cuisine]
Goes well with ethnic fresh vegetable salads, etc.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Hirako Shuzo Co,.Ltd
TOP