fukuda jyunmai yamada karakuti

3.3
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This year, it is drier than usual, with a sake strength of +10. Enjoy it cold in early autumn, at room temperature in mid-autumn, or lukewarm in late autumn, depending on the season.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
65%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15%
酸度
1.5
日本酒度
+10
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Other
The taste of autumn in Nagasaki! Hirado's Specialty: Salted and Dried Conger (Flying Fish)

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Fukudashuzo Co.,Ltd
TOP