Chiebijin KimotoJunmaisyu

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味わいの特徴
The only product in the Chiebijin series recommended for heating sake. A limited edition sake from fall to winter, brewed with Association No. 9 yeast. It is blended with a pure rice blend brewed last year, and aged to give it a deeper flavor. It can be enjoyed in a wide range of temperatures, from chilled to room temperature, lukewarm to hot.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
アルコール度
15%
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おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Sushi and Tempura

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Nakano Shuzo Co.,Ltd

取り扱っている飲食店

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