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Chiebijin KimotoJunmaisyu
Nakano Shuzo Co.,Ltd|Oita
Nakano Shuzo Co.,Ltd|Oita
- 味わいの特徴
- The only product in the Chiebijin series recommended for heating sake. A limited edition sake from fall to winter, brewed with Association No. 9 yeast. It is blended with a pure rice blend brewed last year, and aged to give it a deeper flavor. It can be enjoyed in a wide range of temperatures, from chilled to room temperature, lukewarm to hot.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai
- 原材料
- Rice and Rice koji
- アルコール度
- 15%
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
- 熱燗(50℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Sushi and Tempura
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃