JunmaGinjoNamachozoGenshuSuisei

0.0
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It is made from 100% "Comet" rice suitable for sake brewing produced in Hokkaido and brewed with Nagara River subsoil water. A limited amount of this sake will be released in the brewery as a freshly stored undiluted sake. Please enjoy the unique acidity and aroma of Comet.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
使用米
Comet
アルコール度
16.5%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Simmered
Strongly seasoned boiled fish, for example, is a perfect match.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Chiyogiku Co.,Ltd
TOP