Hiryu Junmai Daiginjo

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味わいの特徴
Junmai Daiginjo-shu made from edible Asahi rice. After careful ginjo brewing, the sake is pressed and hi-ire is done while it is still fresh, and the temperature is strictly controlled at 5 degrees Celsius in the brewery. It is best to drink it in a thin rimmed glass to enjoy the freshness and flavor of the rice.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Asahi rice
アルコール度
15%
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おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Chinese Cuisine
Chinese Cuisine[Spicy]
Chinese food with strong flavors, such as shrimp chili

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Niizawa Sake Brewery.Co.,Ltd.

取り扱っている飲食店

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