Hatsumago Inaho Namazume Junmai Ginjo

3.9
2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It is characterized by a fresh aroma of ginjo and a deep, dark flavor. The clean aftertaste when swallowed makes food even more delicious.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Dewa Sanzan produced in Yamagata Prefecture
アルコール度
15.5%
酸度
1.4
日本酒度
+1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Touhokumeijo Co., Ltd.
TOP