Kikusui Kikusuinojunmaishu

3.0
6
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Kikusui Junmai-shu is a sake that is hi-ire (heat-treated) after squeezing and not hi-ire when bottled. Kikusui's unheated filling process, which protects the taste and quality of the sake, preserves the freshness of the sake while at the same time sealing in the rich aroma obtained through maturation. The sweet aroma and juicy, mellow flavor of well ripened fruit are different from the youthfulness of the unpasteurized sake.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
70%
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kikusui Sake Co.,Ltd
TOP