Rihaku Daiginjo Gekkadokushaku

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Yamada-Nishiki" rice suitable for sake brewing is polished to 38% and fermented at low temperature for a long time. It is a daiginjo with a full aroma and a powerful flavor, but it is also a refreshingly crisp and clear aftertaste.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
38%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15%
酸度
1.2
日本酒度
+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Rihaku Sake Brewing Company Co.,Ltd
TOP