1 / 2
Daisekkei Junmaiginjou
Daisekkei Shuzo Co.,Ltd|Nagano
Daisekkei Shuzo Co.,Ltd|Nagano
- 味わいの特徴
- This bottle was carefully brewed using 100% local Miyamanishiki rice from Kita Azumi, polished to 55% by in-house rice polishing. It is a slightly dry junmai ginjo with a mild aroma and a broad flavor, and the umami of the sake rice can be felt gradually.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Ginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 55%
- 使用米
- Mizanjin
- アルコール度
- 15%
- 酸度
- 1.7
- 日本酒度
- +4
おすすめの飲み方
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- It has a broad flavor and goes well with dishes with strong flavors such as meat.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃