Daisekkei Junmaiginjou

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This bottle was carefully brewed using 100% local Miyamanishiki rice from Kita Azumi, polished to 55% by in-house rice polishing. It is a slightly dry junmai ginjo with a mild aroma and a broad flavor, and the umami of the sake rice can be felt gradually.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Mizanjin
アルコール度
15%
酸度
1.7
日本酒度
+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Meat Dishes (Yakiniku, Steak)] Tare Sauce
It has a broad flavor and goes well with dishes with strong flavors such as meat.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Daisekkei Shuzo Co.,Ltd

取り扱っている飲食店

TOP