Tengumai Yamahaijunmai Daiginjo

3.6
12
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Junmai Daiginjo-shu with a rich and robust flavor, brewed using Tengumai's unique Yamahai brewing process that fully brings out the flavor of the rice.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
45%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
1.6
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
The mellow ginjo aroma and delicious rice flavor can be fully appreciated, and it goes well with nodoguro (freshwater smelt) and cold yellowtail.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Shata Shuzo Co.,Ltd

取り扱っている飲食店

TOP