Tamanohikari Junmaidaiginjou Banshu Kumesan Yamadanishiki 100

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Sake rice is evaluated by the land where it is grown. We use only "Tokushu A Yamada-Nishiki," which is grown in the highest grade of "Yamada-Nishiki" rice fields, and polish the rice in-house to 39%.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
39%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
1.2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • JOY OF SAKE 2015 Daiginjo A Department Appearance

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

TAMANOHIKARI Sake Brewing Co.,Ltd
TOP