Koimari Saki Junmaiginjo

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味わいの特徴
Gentle and luxurious ginjo aroma with peachy fruit. A Junmai Ginjo of high and stable quality that has been awarded GOLD by the IWC three times in the last four years (2017, 2018, and 2020).
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
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受賞歴

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2020 IWC Junmai Ginjo Category GOLD

  • The U.S. National Sake Appraisal 2013 Ginjo Division GRANPRIX

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Other
Bluefish (raw, lightly seared or smoked) and seafood (squid, scallops, etc.). It also goes well with bitter vegetables and lactic fermented foods (pickles, pickles).

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Koimari Shuzo Co.,Ltd

取り扱っている飲食店

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