Raifuku Junmaiginjou Kamenoo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
[This junmai ginjo-shu is made from Kame-no-o, a rare sake rice that is the root of edible rice such as Koshihikari and Sasanishiki. The flavor of Kame-no-o spreads, and its umami and light acidity are well balanced, making it a crisp type of sake.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
tortoise tail
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Raifukushuzou Kabushikigaisha
TOP