NINKI ICHI BOTTLE FERMENTED SPARKLING JUNMAI GINJO

3.8
4

NINKI INC|Fukushima

NINKI INC|Fukushima

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This sparkling sake is fermented in the bottle using only rice and rice koji, and the carbon dioxide gas produced along with the alcohol during the fermentation process is sealed in. It is characterized by its natural sweetness and acidity without any additives.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
アルコール度
7%
酸度
6.5
日本酒度
-70
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Sweets
Sweets[Western-style Confectionery]
It goes well with fruit.

酒蔵の想い

酒蔵情報

NINKI INC
TOP