nihonsyushikomi itigonoosake

0.0
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This liqueur is made by using Okuda Farm's brand strawberries "Bijinhime" with a lot of pulp in a soft-tasting junmai sake brewed with Nagara River subsoil water. This is an all-Gifu, all-Hashima, all-local production for local consumption Japanese liqueur that locks in the deliciousness of Gifu Hashima-grown "Bijinhime" strawberries, which are said to cost as much as 50,000 yen per 100-gram serving.
情報詳細
特定名称
Liqueur
原材料
Sake, strawberries, sugar, sweetener
アルコール度
8%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Asian Cuisine
Asian Cuisine
Salty cured ham, spicy dishes with chili peppers in general, honeyed nuts, salami, cream cheese

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Chiyogiku Co.,Ltd
TOP