Konishi Ginjo Hiyashibori

3.5
8
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
A light-bodied ginjo-shu with a refreshing aroma and a light aftertaste that is perfect for a mealtime drink. The freshly squeezed aroma spreads in the mouth. The fruity aroma is best enjoyed in a glass.
情報詳細
特定名称
Ginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
60%
使用米
Koji rice: Hyogo rice, Kake rice: Domestic rice
アルコール度
13%
酸度
1.2
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • THE FINE SAKE AWARD 2019 gold (first-place) prize

  • THE FINE SAKE AWARD 2018 gold (first-place) prize

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Other
Goes well with seafood dishes.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Konishi Brewing
TOP