KONISHI Aosae no sumikiri Junmai

3.2
5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The unprecedented "flavor creation without any off-flavor" through our unique manufacturing process has resulted in a sharp taste. This delicious junmai sake has a clean aftertaste while maintaining its richness and umami. The label design is based on white and blue tones to express the clear taste.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
70%
使用米
domestically produced rice
アルコール度
15%
酸度
1.7
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • Kura Master 2017 gold (first-place) prize

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
Goes well with white fish.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Konishi Brewing
TOP