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Sensuke junmaidaiginjou
- 味わいの特徴
- 100% Yamada-Nishiki produced in Hyogo Prefecture is used to create a soft flavor with the sweetness of rice. It is characterized by a gentle flavor that does not become boring to drink. The ginjo aroma is discreetly fragrant with a floral sweetness. The finish is more refined and smooth, allowing you to enjoy the taste of the rice itself.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Daiginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 48%
- 使用米
- Hyogo-ken Yamadanishiki
- アルコール度
- 15%
- 酸度
- 1.4
- 日本酒度
- -1
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
おすすめの料理
Italian Cuisine
- Cured ham, fresh pasta, etc.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃