Sensuke junmaidaiginjou

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
100% Yamada-Nishiki produced in Hyogo Prefecture is used to create a soft flavor with the sweetness of rice. It is characterized by a gentle flavor that does not become boring to drink. The ginjo aroma is discreetly fragrant with a floral sweetness. The finish is more refined and smooth, allowing you to enjoy the taste of the rice itself.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
48%
使用米
Hyogo-ken Yamadanishiki
アルコール度
15%
酸度
1.4
日本酒度
-1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Italian Cuisine
Italian Cuisine
Cured ham, fresh pasta, etc.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Izumi Sake Brewery Co., Ltd.

取り扱っている飲食店

TOP