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Daigonoshizuku
Teradahonke Co.,Ltd|Chiba
Teradahonke Co.,Ltd|Chiba
- 味わいの特徴
- We challenged the origin of sake brewing by incorporating the original "Bodai Moto," a prototype of the raw yeast yeast and natural lactic acid bacteria, and wild yeast.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 90~93%
- 使用米
- Koshihikari etc.
- アルコール度
- 6〜17%
- 酸度
- 5〜12
- 日本酒度
- -20〜-80
おすすめの飲み方
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
おすすめの料理
French Cuisine
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃