Katsuyama Den Junmaidaiginjou

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This sake has a robust flavor and is made according to traditional methods. The top-rated Yamada-Nishiki rice produced in Mirai, Hyogo Prefecture, is beautifully milled down to 35%, and the sake is crafted with the utmost precision. The rich aroma and clean, clear, powerful flavor unique to Junmai Daiginjo will enhance a variety of dishes.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
35%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
1.4
日本酒度
+1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • Kura Master 2019 Winner of the President's Award, 1st in the world

  • SAKE SELECTION by Concours Mondial De Bruxelles 2018 Received the highest Platinum Award

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Meat Dishes (Yakiniku, Steak)] Tare Sauce
Beef tongue roast, grilled beef, roast beef

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Katsuyama Supreme Sake Co.,Ltd.
TOP