Manatsuru Tokubetsujummaishu Miyamanishiki

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Mild ginjo-shu-like aroma. The taste is clean and sharp.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Mizanjin
アルコール度
15%
酸度
1.9
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • THE FINE SAKE AWARD 2019 Gold Award

  • THE FINE SAKE AWARD 2023 Gold Prize, Premium Junmai Category

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
We recommend white-meat sashimi, squid, octopus, shellfish sashimi, simmered dishes, and other light-flavored dishes.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Tanaka Shuzoten Co.,Ltd
TOP