Sawanoi Junmaidaiginjo

この商品は完売しました。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The aroma is a dignified, gorgeous, and impactful ginjo aroma. The taste is soft but full of flavor.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15%
酸度
1.4〜1.6
日本酒度
±0
この商品は完売しました。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • THE FINE SAKE AWARD 2020 Premium Daiginjo Category Gold Prize

  • Kura Master 2021 Junmai Daiginjo-shu category Platinum Award

  • Kura Master 2021 Prix du Président

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
sashimi of flatfish on kelp, etc.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Ozawa Shuzo Co.,Ltd.
TOP