Sawanoi Daiginjo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
A work of sake art made from carefully selected Yamadanishiki rice and brewed slowly at low temperatures. It is characterized by its clean taste and elegant aroma.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15%
酸度
1.2〜1.4
日本酒度
+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • THE FINE SAKE AWARD 2011 Class 2 Gold Medal in the food wine category

  • THE FINE SAKE AWARD 2012 Daiginjo-shu Category Gold Prize

  • THE FINE SAKE AWARD 2014 The highest gold award of Daiginjo Sake Division

  • THE FINE SAKE AWARD 2017 Daiginjo-shu Category Gold Prize

  • THE FINE SAKE AWARD 2019 The highest gold award of Daiginjo Sake Division

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Grilled
Yamame no Yakkarashi

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Ozawa Shuzo Co.,Ltd.
TOP