Jikon Jyunmaidaiginjyo Nabari

4.2
36
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
而今のフラッグシップ。優美な味わい、エレガントな香り。
スペック
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
使用米
山田錦
アルコール度
16%
酸度
1.5
日本酒度
+0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]
The elegant umaminess, herbaceous bitter accents and crystalline finish would be well suited to goat’s cheese (chèvre), proteins pan-seared in butter or grilled, sweet/savoury soy-based sauces and fatty fish such as salmon and nodoguro (black throat perch).

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kiyasho Shuzo
TOP