Born:Hoshi

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Junmai Daiginjo-shu is a Junmai Daiginjo-shu that has been aged in ice at -5°C for one to two years. It is characterized by a clear aroma and a deep, refreshing taste with a strong presence.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
35%
使用米
Yamadanishiki grown under contract in the special A district of Hyogo Prefecture
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine,Italian Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]
Delicate Japanese Cuisine
Italian Cuisine
Cooking with butter, cheese, olive oil, etc.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Katoukichibee Shouten
TOP