Born:Kichibee

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This Junmai Daiginjo-shu is a blend of sake that has been aged in ice temperatures below 0°C for one to two years. The traditional Echizen brewing process brings out a deep and broad flavor, and this sake lives up to its signature name.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamadanishiki grown under contract in the special A district of Hyogo Prefecture
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • KAN SAKE AWARD 2023 highest gold star

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2023 gold medal

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine,Italian Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]
Delicate Japanese Cuisine
Italian Cuisine
Cooking with butter, cheese, olive oil, etc.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Katoukichibee Shouten
TOP