Tedorigawa Junmaidaiginjo Honryuu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
We carefully brewed this sake using 100% Yamadanishiki rice, which is suitable for sake brewing, at a low temperature in a small batch. Junmai Daiginjo Honryu," brewed with yeast bred at the Kanazawa Regional Taxation Bureau and cultivated in-house, is characterized by a subdued, honey-like aroma that does not spoil the flavor of the food.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
45%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yoshida Sake Brewery Co.,Ltd.
TOP