Zaku Daichi Daiginjo Shizukudori

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味わいの特徴
The first impression is of jasmine, narcissus, and yuzu citrus aromas. The subtle sweetness and acidity that emphasizes freshness are all well-balanced, creating a clear and transparent taste.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
40%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
17%
酸度
1.3
日本酒度
+4
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受賞歴

  • SAKE COMPETITION 2016 Super Premium 2位

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Cheese
Cheese[Soft-ripened]
Try it with white mold type cheese and dried fruits and nuts.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Shimizu Seizaburo Shoten Ltd.
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